tips karbida kurang ajar karo prabawa

Description

adil

Objektif aplikasi iki yaiku mbusak tip karbida lawas saka potongan karya baja. Sawise ngilangi karbida, nyepelake tip karbida anyar menyang potongan karya baja sing padha.

Wear
DW-UHF-6KW pemanas induksi kurang empuk

alat pemanas

test 1

Ngilangi 

bahan: Carbide tintingan karya
Power: 5 kW
Suhu: 1450ºF (787ºC)
wektu: detik 30

test 2

Penggantian 

bahan: Carbide tintingan karya 
Power: 5 kW
Suhu: 1450ºF (787ºC)
wektu: detik 30