Pratelan alur flange hardening induksi frekuensi tinggi

Description

Pratelan alur flange hardening induksi frekuensi tinggi

adil
Induksi Frekuensi Dhuwur: Ngerat alur flange nganti 1508˚F (820˚C) sajrone 3 menit nggunakake pemanasan induksi.

Peralatan sing Disaranake
Perangkat sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku
Mesin hardening induksi DW-UHF-20KW

Bahan

42CrMoS4 - 1.14 "nglukis x 2.69" ID x 4.61 "OD (29 mm
nglukis x 68.4 mm ID x 117 mm OD)

Parameter tombol

Kekerasan: 52.9 HRC
Kekuwatan: Nganti 15 kW
Suhu: 1508˚F (820˚C).
Wektu: 3 menit