prinsip las ultrasonik | Teori las gelombang AS

komponen mesin welding ultrasonik

Prinsip Las / Teori Ultrasonik Las ultrasonik, uga dikenal minangka ikatan ultrasonik, minangka proses sing gelombang swara frekuensi dhuwur (ultrasonik) ditrapake kanggo rong karya utawa luwih sing lagi dikepengini supaya meksa dadi siji. Biasane digunakake kanggo nggabungake bagean plastik — utamane sing digawe saka macem-macem jinis plastik — welding ultrasonik kanthi permanen… Waca liyane