Induksi Shrink Fitting Steel Tube

Induksi Ngurangi Tabung Steel Fitting Kanthi Unit Pemanasan IGBT

Tujuan Panas tabung baja nganti 500-1000 ° F kanggo aplikasi sing nyusut. Temtokake ekspansi (pertumbuhan) ID kanthi suhu sing beda-beda.
Bahan tabung baja 7 "OD x 4.75" ID x 5 "zona panas
Tipe 'K' thermocouple kanggo ngukur suhu
Thermal blanket
Suhu 500, 800, 1000 ° F (260, 427, 538 ° C)
Frekuensi 66 kHz
Peralatan DW-HF-7.5, 7.5 kW, 150-400 kHz pasokan listrik induksi, dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot rong kapasitor 1.5 μF (kanggo total 0.75 μF)
Koil pemanas induksi seri-paralel multi-turn, dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Tes dhisikan rampung ing sampel tanpa kemul termal. Termokopel diluncurake ing antarane cincin tembaga lan tabung baja kanggo ngukur suhu. Bagéan sing diukur
4.940 "(ing suhu kamar kanthi pengukur ID.) Bagean kasebut tekan 1000 ° F (538 ° C) udakara 10 menit.
Bagan ing ngisor iki nuduhake perbandingan asil teoretis lan eksperimen sing diukur

1

Asil / Mupangat Sisih iki ngukur 4.975 "ing 1000 ° F ngasilake ekspansi 0.035" (4.975 dikurangi 4.94). Ing 500 lan 800 ° F nomer ekspansi masing-masing 4.950 lan 4.964. Nalika nggunakake a
kemul termal wektu panas dikurangi udakara 90 detik (8.5 menit beda karo 10 menit).

 

Panyimpenan tabung shrink

 

 

 

 

 

 

induksi shrink tube

 

 

 

 

 

 

 

Ngeculake Fitting Steel Tube