Inductioin Shrink Fitting Aluminium Pulley

Inductioin Shrink Fitting Aluminium Pulley Kanthi IGBT Heating Unit

Tujuan Katrol aluminium panas kanggo nyisipake bantalan batin kanggo industri otomotif
Bahan katrol Aluminium 2.3 "(60mm) OD x 1.6" (40mm) ID x 1 "(27mm) bantalan dhuwur lan njero 0.7" (17.8mm) dhuwur x 1.6 "(40mm) dia
Suhu 464 ºF (240 ºC)
Frekuensi 283 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 0.33μF kanthi total 0.66μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses A coil helikopter telu siji digunakake kanggo panas aluminium aluminium.
Katrol dipanaskan dadi 464 ºF (240 ºC) ing 20 detik kanggo nggedhekake diameter njero banjur bantalan batin dipasang kanggo mbentuk bagean sing wis rampung.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pola panas sing ditemtokake lan dikontrol
• Proses gampang terintegrasi menyang sistem otomatis
• Malah panyebaran pemanasan

ngurangi bantalan aluminium fitting