Kurangi Pasokan Nyambungake Rods

Induction Shrink Fitting Assemble Connecting Rods With IGBT Heating Units

Tujuan Ngumpulake rod sing nyambung karo kontrol panas sing luwih akurat
Rod Rod duwe OD .9125 "(23.18mm), knuckle duwe ID .9125" (23.18mm) kanthi gangguan .0001 "(.0025mm). Perakitan knuckle ditempa baja
Suhu 400 ºF (204 ºC)
Frekuensi 210 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF- 3.5 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.0μF kanthi total 0.5 μF
• Koil pemanas induksi, dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks enem puter digunakake kanggo panas rod sing nyambung nganti 13 detik. Koil kasebut tegak lurus karo poros bolongan kanggo ningkatake malah dadi panas ing sakubenge. Batang penghubung banjur dipasang nganggo piston supaya pas nyusut.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Kontrol panas sing luwih akurat vs burner. Mung nggunakake knuckle, dudu bagean kabeh.
• Suhu sing luwih dhuwur digunakake kanggo nyegah paningale.
• Tambah produktivitas amarga bisa dibaleni & gampang dioperasikake. Pedal sikil & wektu digunakake.
• Ora ana kontaminasi produk.

 

Kurangi Pasokan Nyambungake Rods

 

 

 

 

 

Pengecekan Pengecapan Induksi Pasang Sambungan