Induksi Brazing Stainless Steel

Induksi Brazing Stainless Steel

adil
Aplikasi 1st: Palang penghubung hub kanggo jarum jarum
2nd Aplikasi: Braze Large tube to ring joint
Bahan: Aplikasi kaping 1: Perakitan hub jarum lan jarum 0.1 ″ dia (2.5mm) Aplikasi kaping 2: Tabung baja 1 ″ OD (25.4 mm) lan cincin
Suhu 1400 ºF (760 ºC)
Frekuensi 325 kHz kanggo ngusung jarum 0.1 2.5 dia (259mm) 1 kHz kanggo cincin brazing menyang tabung baja 25.4 ″ OD (XNUMX mm)
Peralatan • Sistem pemindah induksi DW-UHF-4.5KW, dilengkapi a
remot kontrol sing ngemot loro .66 μF kapasitor kanggo total 1.32 μF
• Two coil induction heating, dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi dual iki.

Proses Aplikasi 1st: Koil helical loro-lengen digunakake kanggo memanen perakitan hub ing wadhah jarum kanggo detik 10. Koil konsentrasine panas ing hub mung, amarga jarum magnetik lan materi hub non-magnetik. A cilik
diameter kawat braze digunakake kanggo nyuplai jumlah cukup braze nggawe jaminan estetis kuwat kuat. Aplikasi 2nd: Koil helical telu-saben digunakake kanggo nyawiji tabung gedhe menyang joint ring kanggo 3-5 menit. Cincin braise
digunakake kanggo nyuplai jumlah sing cekap kanggo nggawe ikatan estetika sing nyenengake.

Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Malah panyaluran pemanasan, nyedhiyakake aliran alur kanggo bra kanggo estetis sing nyenengake
• Keluwesan sistem ngidini kanggo unit sing padha digunakake kanggo rong aplikasi sing beda yaiku biaya panyimpenan.