Brazing Copper Assemblies With Induction

Majelis Tembaga Brazing Kanthi Tujuan Induksi: Panasake tembaga 'T' dadi 1400 (760) ºF (ºC) kanggo bahan brazing: Majelis Tembaga 'T', kulit eutektik tembaga Perak, Suhu fluks putih: Suhu 1400 (760) ºF (ºC ) Frekuensi: 250 kHz Peralatan: DW-UHF-20KW, 450 kHz pasokan listrik induksi padat karo stasiun panas sing ngemot rong kapasitor 1.32 mF (total kapasitansi 0.66 mF). Koil pemanasan induksi sing dirancang khusus. Proses A… Waca liyane

Pipa baja induksi Brazing

Pipa baja induksi Brazing

Tujuan: Nganggo pipa stainless steel, ferrule lan sikut perakitan kanggo 1400 ° F (760 ° C) ing wektu 20 kanggo brazing.

Bahan 6 ″ (152.4mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) saluran diameter tahan karat, 0.5 ″ (12.7mm) panjang x 0.5 ″ (12.7mm) ferrule diameteripun, 2 ″ (50.8mm) sikut kanthi 0.5 ″ (12.7mm ) diameteripun

Suhu 1400 ° F (760 ° C)

Frekuensi 400 kHz

Peralatan • DW-UHF-6KW-Aku sistem induksi pemanasan sing dilengkapi workhead remot • Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses: Koil helical telu sing dianggo khusus digunakake kanggo nyedhiyakake panas kanggo perakitan ing area sendi sing aman. Loro prajurit perak cilik sing dipasang ing saben sendi; sendi dilapisi karo fluks ireng kanggo ngati-ati yen materi sing mili ngasilake kanthi apik. Déwan iki diselehake ing njero koil lan daya dileksanakake kanggo detik 15 kanggo nimbulake kencur.

Hasil / Keuntungan: Pemanasan induksi nyedhiyakake: • Hasil konsisten lan repeatable • Ora ana proses nyala • Wektu proses luwih cepet