Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction

Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction 

Tujuan: Nggunakake pamindhu supaya bisa ngepengake tabung tembaga menyang fitting tembaga nganggo kabel preform braze. Proses bakal kedadeyan ing atmosfer saka Nitrogen lan 4% Gas hidrogen. Prefektur braze nyawiji ing 1190 ° F, nanging bagian-bagian kasebut kudu katahan ing ngisor 1300 ° F. Bagian kasebut kudu diproses kanthi kacepetan 175 nganti 200 per jam sing nerjemahake menyang detik ing wektu 18 dadi panas.

Ngukur Tabung Tembaga Material 0.5 ″ OD lan 2 ″ Panjang, Pas Kuningan, Preform Braze, Ora Flux.

Suhu ing ndhuwur 1190 ° F nanging ora ngluwihi 1300 ° F

Frekuensi: 300 kHz

Peralatan: DW-UHF-10KW output listrik pemasok induksi padat sing dilengkapi karo tiga bus (3), kapasitor wolung (8) sing jumlahé 0.66 μF, lan siji-sijine koil heliks sing unik. Proses DW-UHF-10KW output listrik negara padat bebarengan karo siji-sijine unik helical coil sing digunakake kanggo entuk asil ing ngisor iki.

Asil • Atmosfer sing dijaluk diwenehake miturut wadah muter kanthi nyuplai 95% Nitrogen / 5% Hidrogen ing tingkat 25-30 cfh. • Saben pamanas saka mung detik 10 perlu kanggo nggolek aliran braise cekap sing ngluwihi watesan sing diwajibake ing detik 18.