Tube Stainless Steel Genggem tangan

Tabung Baja Geser Baja Genggam Kanthi Pemanas Induksi Genggam Induksi Tujuan Induksi tabung baja tahan karat menyang tabung tembaga kanthi pemanas induksi genggam. Tujuane yaiku ngevaluasi solusi brazing induksi. Pelanggan ngupaya nyuda cacat lan lingkungan brazing sing luwih resik. Amarga ukuran pipa sing beda lan volume sing luwih murah - evaluasi ditindakake kanthi… Waca liyane