Brazing Automotive Parts With Induction

Brazing Automotive Parts With Induction

Tujuan: Kanggo ngresiki tabung baja otomotif menyang baja "T" fitting
Bahan pipa baja diameter 1 "(25.4mm), pas baja, slug braze lan fluks ireng
Suhu 1400ºF (760ºC)
Frekuensi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.0μF kanthi total 0.5 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks patang puteran digunakake kanggo panas perakitan baja dadi 1400ºF (760ºC) sajrone 85 detik. Desain koil ngidini pas baja kanggo nggedhekake adoh saka tabung baja sing ngidini braze bisa mili liwat sendi. Jumlah alloy braze dikendhaleni slug braze sing ngidini gabungan sing estetis.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
Distribusi panas lan prasaja kanthi seragam
• Kumpulan fluks ing kumparan dikurangi amarga desain koil sing efisien.