Indikator Pemanasan Induksi

Induction Heating Bolts And Nuts With Frequency High Bolts Heating Equipment

Tujuan Bolt panas dadi 1500 steelF (816ºC) kanggo muter utas
Baja alat H11, baja tahan karat A286, baut baja paduan Titanium lan 8740 kanthi macem-macem ukuran. Ukuran khas diameteripun 1 "(25.4mm), dawane 1.5" (38.1mm)
Suhu 1500ºF (816ºC)
Frekuensi 214 kanggo 216 kHz gumantung ing bagean
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.25μF kanthi total 0.625 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks puteran papat digunakake kanggo panas batang baut nganti 1500ºF (816ºC). Bolt H1 diameteripun 25.4 "(11mm) mbutuhake 30 detik kanggo nggayuh suhu. Siklus panas
beda-beda gumantung saka 20 nganti 45 detik, gumantung saka ukuran perangane.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Cepet-cepet siklus lan urip alat lengkap karo langkah preheat
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Nggunakake koil sing padha kanggo macem-macem ukuran kosong
• Utamane luwih kuat lan luwih lemes

baling-baling pemanasan induksi