Fiber Optic Soldering for Sealing Hermetic

Kabel Serat Optik Soldering kanggo Sealing Hermetik Kanthi Pemanas Solusi Induksi IGBT

Tujuan Kanggo panas ferrule Kovar lan kabel serat optik nganti 297 ° F sajrone 10 detik kanggo aplikasi solder, kanggo nggawe segel hermetik
Bahan berlapis emas kabel, Kovar ferrule, solder lan fluks
Suhu 297 ºF
Frekuensi 360 kHz
Pasokan listrik DW-UHF-4.5kW kanthi koil induksi sing dirancang khusus
Proses Koil bentuk "C" sing dirancang khusus, 4-puteran digunakake kanggo nyedhiyakake panas sing seragam kanggo majelis cedhak area sendi. Kanthi desain iki, kumparan bisa diturunake langsung menyang sendi; sampeyan ora kudu menehi feed kumpul ferrule liwat koil. Flux ditrapake ing majelis sing dipasang ferrule lan kabel serat optik. Daya RF ditrapake sajrone 10 detik, sing nyebabake solder bisa leleh lan aliran.
Asil / Mupangate Hasil sing konsisten lan bisa diulangi digayuh kanthi pasokan listrik DW-UHF-4.5kW lan siklus panas 10 detik. Solder mili kanthi rata lan ngikat kabel serat optik menyang
ferrule Kovar. Kanthi desain kompil kumparan induksi, area permukaan sing cilik banget digawe panas kanthi akurasi pinpoint.

induksi kabel serat optik