ngilangi stres pemanasan induksi

Ngurangi Stres Pemanasan Induksi Kanggo logam sing wis diproses kanthi kadhemen, digawe, mesin, gandheng, utawa dipotong, mula prelu operasi ngatasi stres kanggo nyuda stres sing digawe sajrone proses pabrikan. Ngurangi stres Pemanasan Induksi ditrapake kanggo campuran wesi ferus lan ora ferrous lan dimaksudake kanggo ngilangi tekanan residual internal sing digawe… Waca liyane