Induksi Brazing Steel Wire

Induksi Brazing Steel Wire With High Frequency Heating Brazer

Tujuane Panasake kumparan lan kumparan nganti 1300 ° F (704 ° C) sajrone 60 detik kanggo nyusut.
Bahan koil Platinum, kawat baja, tempel braise
Suhu 1300 ° F (704 ° C)
Frekuensi 1000kHz
Output DW-UHF-4.5kW peralatan, stasiun panas adoh ngemot siji kapasitor 1.2 microfarad, koil induksi sing dirancang khusus, pyrometer optik, susceptor stainless steel, lan zirconia
felt kanggo omah susceptor.
Proses Suseptor baja bentuk C digunakake kanggo mesthekake yen dadi panas lan gampang mbukak lan mbongkar conto. Tenaga RF saka pasokan listrik dadi panas suseptor nganti suhu 1700 ° F (926 ° C) sing dibutuhake sajrone 45 detik. Sawise tempel utas ditrapake ing unit kawat, rakitan dipasang
ing njero susceptor. Sampeyan butuh 3.5 detik kanggo panas kabel nganti suhu mateni paling luweh 1300 ° F (704 ° C) lan tempel meksa mili kanthi teratur lan teratur.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Cepet, akurat, panas repeatable
• Kemampuan kanggo panas wilayah sing sithik banget kanthi toleransi produksi sing pas
• Kualitas gabungan sing luwih apik, oksidasi suda