Teori Pemanasan Induksi PDF

HEATING INDUCTION pisanan ditemokake nalika ditemokake yen panas digawe ing trafo lan gulung motor, kaya sing kasebut ing Bab "Panas Ngobati Logam" ing buku iki. Menawi mekaten, teori pemanasan induksi diteliti supaya motor lan trafo bisa dibangun kanggo efisiensi maksimal kanthi minimalake kerugian pemanasan. Pangembangan… Waca liyane

kepiye carane kerja panas induksi?

Sumber saka frekuensi dhuwur listrik digunakake kanggo ngiringi arus bolak balik gedhe liwat koil induksi. Iki induksi pemanas induksi dikenal minangka koil kerja. Deleng gambar sing dianggep.
Wacana saiki liwat iki induksi pemanas induksi ngasilake medan magnetik sing kuat lan cepet kanthi ngowahi ing papan ing geger karya. Bahan kerja sing bakal dipanasake dilebokake ing kolom magnetik sing ganti.
Gumantung saka sifat bahan benda kerja, ana pirang-pirang kedadeyan…
Bidang Magnetik sing ngganti arus ngasilake arus saiki ing workpiece konduktif. Penataan gulungan kerja lan benda kerja bisa dianggep minangka trafo listrik. Koil kerja kaya primase ing ngendi energi listrik diisi, lan benda kerja kaya sing seko giliran sekunder sing cendhak. Iki nyebabake arus sing gedhe kanggo mili liwat workpiece. Iki dikenal minangka arus eddy.
Saliyane iki, frekuensi dhuwur digunakake ing Induction Heating aplikasi ngasilake fenomena sing disebut efek kulit. Efek kulit iki meksa arus bolak-balik kanggo mili ing lapisan tipis menyang permukaan benda. Efek kulit mundhak dadi resiko efektif saka logam kanggo wacana arus gedhe. Mulane iku ningkatake efek pemanasan induksi saka Induksi pemanas disebabake saiki sing ana ing workpiece.

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/08/induction_heating_principle-1.pdf" title = "induction_heating_principle"]