Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja pas

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja

Tabung baja brazing induksi frekuensi dhuwur kanggo pas baja Objektif brazing induksi frekuensi tinggi genggaman tabung baja menyang pas baja Alat sing Direkomendasikan kanggo aplikasi iki yaiku DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanas brazing. Bahan: Tabung baja kanggo baja sing cocog karo baja nggunakake dering aloi brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 lan… Waca liyane

Brazing Steel To Steel Pipe With Induction

Brazing Steel To Steel Pipe With Induction 

Tujuan: Kanggo ngencengi lengan O-ring Face (ORFS) utawa konektor lanang menyang tabung baja.

Material

• Tabung baja, 1 inch (2.54 cm) OD

• O-ring Face Seal sleeve lan fittings connector male

• Preform braze rings

• Fluid SureFlow putih

• Dhukungan baja

Suhu 1300 ºF (704 ºC)

Frekuensi 200 kHz

Wear

• Sistem pemindah induksi DW-UHF-20KW, dilengkapi workhead remot sing ngandung rong (2) 1.5 μF kapasitor (kanggo total 0.75 μF).

• Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses 2.75 inch (7.0 cm) ID puteran helix ID kaping papat dipigunakaké kanggo dadi panas karo tabung baja lan pita ORFS utawa konektor lanang ORFS. Koil iki dirancang kanggo ngresiki salah siji kantong utawa konektor lanang ing tabung. Bagian-bagian sing bakal dilirupake dirakit kanthi fluks lan digawe panas kanggo detik 45. Tekanan ditrapake ing tabung kanggo nggawe manawa dipasangake kanthi pas minangka alat ngiringan ring.

Hasil / Keuntungan Kaluwihan:

• Diameter diameteripun Gedhe Gedhe ngidini kanggo gampang ngemot lan mbongkar bagian

• Kanthi kopling energi cekungan saka kumparan kanthi overheating bisa nyingkiri.