Tips Baja Petir

Petunjuk Steel Brazing Steel with Hihg Frequency Heating System

Tujuan Kanggo panas pucuk baja lan kumpul shank nganti 1300 ° F (704 ° C) sajrone 3 detik kanggo nggawe pemanasan induksi tinimbang obor.
Bahan & pucuk baja diameter 0.1 "(2.54mm) diameteripun, dering, diameteripun 0.07" (1.78mm)
Suhu 1300 ° F (704 ° C)
Frekuensi 800kHz
Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, stasiun panas adoh ngemot siji kapasitor 1.2 microfarad.
Proses Koil heliks rong puter digunakake kanggo noda bagean untu. Dering braze dilebokake ing area sendhi ujung baja lan shank. Fluks ireng ditrapake ing area sendi. Daya RF ditrapake kanggo 3 detik kanggo dadi panas bagean sing ditemtokake ing suhu target lan tempel meksa mili kanthi teratur lan teratur.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Cepet, akurat, panas repeatable
• Kemampuan kanggo panas wilayah sing sithik banget kanthi toleransi produksi sing pas
• Kualitas gabungan sing luwih apik, oksidasi suda
• Tambah tarif produksi lan biaya tenaga kerja suda