Induksi Brazing Steel Tube

Induksi Brazing Steel Tube

Tujuan: Nganggo panas lan lenga nyedhot minyak (pipa baja lan tutup panyaring) kanggo 1,850 ° F (1010 ° C) ing wektu 15 kanggo aplikasi brazing.

Bahan tabung baja diameter 0.125 ″ (3.2mm) diameteripun lan perakitan tutup filter, fluks brazing suhu tinggi, cincin tembaga.

Suhu 1850 ° F (1010 ° C)

Frekuensi 500 kHz

Peralatan • DW-UHF-6KW-Aku sistem induksi pemanasan sing dilengkapi workhead remot sing ngandung kapasitor 0.66 μF • Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Koil induksi heliks sing mlaku loro-lorone digunakake kanggo memanen perakitan tabung sing cedhak karo area sambungan. Dering tembaga lan fluks suhu dhuwur banjur ditrapake ing area sing digabung. Daya ditrapake kanggo detik 15 nganti mili.

Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:

• Gampang loading lan unloading bagean

• Kalorake banget wilayah ing toleransi produksi

• Pandhuan gratis kanggo tangan sing melu skill operator tithik kanggo manufaktur

Pipa Tembaga Induksi Brazing

Pemasok Tembaga Tembaga Induksi
Tujuan: Tembaga 'tees' lan 'ell' kudu diwenehake menyang awak aluminium katup pendingin

Material: klep tembaga katup pelanggan

Suhu: 2550 ºF (1400 ° C)

Frekuensi: 585 kHz

peralatan: Sistem pemindah induksi DW-UHF-10kw kalebu workhead sing ngandung loro 1.5μF kapasitor (total 0.75μF) lan kumparan helical telu-turn

proses: Katup dilebokake ing jero kumparan lan Daya pemanasan induksi RF wis diterapake nganti bagian dipanaskan nganti suhu sing dibutuhake lan sing dikepang katon mili ing sendi. Loro ukuran tabung padha mlaku nggunakake padha sistem pemanas induksi setelan karo kaping siklus sing beda.

Hasil / Keuntungan • Energi diterapake mung ing zona supaya digawe panas. • Pemanasan sing dienggo / seret yaiku seragam lan bisa diulang