aplikasi medis lan dental sing dadi panas

Pemanasan induksi aplikasi medis lan gigi - sistem pemanas induksi kanggo industri medis lan gigi Pemanasan induksi digunakake ing industri medis lan gigi. Pabrik peralatan medis entuk bathi saka teknologi pemanasan induksi. Nyedhiyakake resik, ringkes, bisa dibaleni, lan aman lingkungan amarga ora ana geni sing mbukak utawa emisi beracun. Iki digunakake ing cilik… Waca liyane