tembaga induksi rod lan tembaga

induksi batang tembaga lan kuningan induksi Tujuan Induksi Besi tembaga lan kuningan batang lan tali kanggo ngganti operasi obor. Proses obor saiki ngasilake kontaminan sing akeh banget ing majelis, lan mbutuhake rework ekstensif sawise operasi nyusoni. Peralatan DW-UHF-40KW mesin brazing induksi frekuensi tinggi Bahan bakar Koil konektor terbuka ujung terbuka • Kupon tembaga… Waca liyane