pipo kuningan prabawa kanggo bagean tembaga

Tujuan Induksi Frekuensi Tinggi Pipa tembaga kuningan menyang sisih tembaga lan pucuk tembaga ing sak menit nggunakake induksi. Peralatan DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam 2 putaran koil Bahan • Bagian kuningan lebar • Pipa kuningan • Alloy brazing adhedhasar perak, disedhiyakake dening pelanggan Test 1 - Pipa nganti akeh: Daya Parameter Utama: 4.4… Waca liyane

Brazing Fittings Brass With Induction

Fittings Kuningan Brazing Kanthi Tujuan Induksi: Panas unit tabung kuningan dadi 750 ° C kanggo aplikasi brazing. Dhiameter pipa beda-beda gumantung saka 3 nganti 8 inci (76.2 nganti 203.2 mm) Bahan: Tabung kuningan Kuningan flensing Dering brengos Fiksasi suhu Suhu: 1382 ° F (750 ° C) Frekuensi 200 kHz Peralatan DW-UHF-20KW, induksi 150-500 kHz pasokan listrik dadi panas, dilengkapi… Waca liyane