Tanduran Tembaga Pratandhan

Tabung Tembaga Annealing Induksi Sacara Serep panas rong tabung tembaga kanthi bebarengan dadi 800 ° F (426 ° C) sajrone 10 detik kanthi panase induksi. Peralatan DW-HF-45kw induksi pemanas bahan Koil helical • Rong tabung tembaga - OD: 0.69 "(1.75 cm) - ID: 0.55" (1.40 cm) - Panjang: 5.50 "(14.0 cm). Parameter Kunci Daya: Suhu 35kW: 842 ° F (450 ° C)… Waca liyane