Induksi Brazing Aluminium Kanthi Bantuan Komputer

Brazing Aluminium Induksi Kanthi Brazing Induksi Dibantu Komputer dadi luwih umum ing industri. Conto khas yaiku nggawe macem-macem pipa menyang awak penukar panas otomotif. Koil pemanasan induksi sing akeh digunakake kanggo jinis proses iki yaiku non-encircling, sing bisa diarani gaya "Horseshoe-hairpin". Kanggo koil kasebut,… Waca liyane

Induksi Pemanasan Aluminium Pipa

Induksi Pemanasan Aluminium Pipe Kanggo Mbangun Mbangun Kanthi Dhuwur Panas Induction Heater

Tujuan Liwat dadi panas tank paling dhuwur 2 "(50.8mm) tank oksigen aluminium kanggo mbentuk ujung bunder kanthi bolongan katup oksigen
Tangki oksigen Aluminium kanthi diameter mbukak 2.25 "(57.15mm) terbuka, ketebalan tembok 0.188" (4.8mm)
Suhu 700 ºF (371 ºC)
Frekuensi 71 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.5μF kanthi total 0.75μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks lima puteran digunakake kanggo panas mburi tank oksigen sing mbukak. Tangki digawe panas nganti 24 detik nganti tekan 700ºF (371 ºC).
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Seragam liwat pemanasan
• Cepet, panas cekap energi
• Cepet, bisa dikendhaleni lan proses repeatable
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik

induksi pemanasan aluminium pipa