proses pembentukan lan penempaan panas induksi

Pembentukan Panas Induksi lan Proses Forging Induksi Pembentuk Panas minangka proses ing pabrik pengikat industri kayata baut, sekrup lan paku keling. Panas digunakake kanggo alusake logam sing biasane lembaran, batang, tabung utawa kabel banjur tekanan digunakake kanggo ngowahi bentuk logam kanthi nindakake… Waca liyane