Utas sekrup waja pengerasan induksi

Utas sekrup waja pengerasan Induksi Tujuan Sekrup atap baja panas dadi 1650 ºF kanggo ngencengi benang Bahan: Sekrup atap baja kanthi diameter sing beda-beda kurang saka diameter 1.25 "(31.75mm), Suhu dawa 5" (127mm): 1650 ºF (899 ºC) Frekuensi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanas induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong ... Waca liyane