Induksi Brazing Aluminium Kanthi Bantuan Komputer

Brazing Aluminium Induksi Kanthi Brazing Induksi Dibantu Komputer dadi luwih umum ing industri. Conto khas yaiku nggawe macem-macem pipa menyang awak penukar panas otomotif. Koil pemanasan induksi sing akeh digunakake kanggo jinis proses iki yaiku non-encircling, sing bisa diarani gaya "Horseshoe-hairpin". Kanggo koil kasebut,… Waca liyane