induction heating casting steel

induksi casting baja cetakan karet kanthi pemanas induksi frekuensi tinggi

Tujuane Kanggo panasake rong casting baja sing ora teratur kanggo dicetak lan diikat nganggo karet sintetis
Casting baja Bahan loro, bentuk 17 mm kanthi teratur, udakara 6 "(152mm) x 9" (229mm) x 1 "(25.4mm)
Suhu 400 ºF (204 ºC)
Frekuensi 20 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-MF-45kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot patang kapasitor 1.0 μF (gunggunge 1.0 μF).
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Loro casting baja dilebokake ing piring terisolasi kanthi pin lokasi pandhuan kuningan. Piring kasebut dilebokake ing meja sing digeser dadi kumparan heliks multi-puter gedhe. Bagean kasebut induksi digawe panas nganti 400 ºF ing 180 detik. Wektu dadi panas sing alon supaya bagean bisa dadi suhu kanthi rata. Nalika siklus pemanasan rampung, saben bagean diselehake menyang pencet kanggo operasi cetakan lan ikatan.
Hasil / Manfaat Pemanasan induksi kanggo preheating massal saka coran baja
mrodhuksi:
• panas sing efisien lan bisa diulangi saka obor utawa oven.
• malah dadi panas saka bagean ing saindhenging
Gulungan multi-giliran gedhe nyedhiyakake:
• gampang loading lan unloading saka bagean
• keluwesan kanggo macem-macem ukuran casting lan géomètri