Proses Pelapisan Pipa

PWHT sawise mesin las

Seri HLQ MYD Sistem Coating Pipeline Misuwur ing industri pamrosesan gas lan pipa, seri HLQ MYD Pipeline lan Tube Coating System diakoni sacara global amarga kemampuane nyedhiyakake kualitas lan kinerja level paling dhuwur ing lapisan pipa, perawatan panas lan aplikasi persiyapan. Sistem luar negeri seri HLQ MYD muter ing proses gabungan lapangan,… Waca liyane