Induksi Brazing Aluminium Automotive

Induksi Brazing Aluminium Automotive 

Objective: Aluminium panas kanggo aplikasi brazing otomotif
Bahan: Aluminium tubing 0.50 (12.7mm) dia, bos aluminium 1 "(25.4mm) dawane fluks kebak fluks
Suhu: 1200 ºF (649 ºC)
Frekuensi: 370 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10KW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0μF kanthi total 1.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil pancake multi puter digunakake kanggo dadi panas ing antarane tabung aluminium lan bos. Gabungan dadi panas ing suhu 1.5 menit lan dering gelang nyawiji dadi brazed resik
peserta.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing kalebu katrampilan operator minimal kanggo pabrik
• Aplikasi tanpa mepe
• Reliable, repeatable aesthetically pleasing joint joint
• Malah panyebaran pemanasan