proses camshaf hard induksi frekuensi tinggi

proses camshafening hardening induksi frekuensi dhuwur Pemanasan induksi minangka cara sing luwih disenengi kanggo camshaf hardening. Tujuan saka aplikasi iki yaiku kanggo ngencengi macem-macem conto baja sajrone pirang-pirang detik. Yen dadi panas induksi digabungake menyang jalur produksi, saben camshaft bisa dikencengi kanthi bisa ngontrol lan bisa ngulang maneh. Mesin kita ngidini sampeyan… Waca liyane