prabawa sambungan sambungan tembaga cilik kurang sambungan

Tujuan Induksi frekuensi tinggi solid induksi tubing tembaga cilik sambungan sambungan brazing nggunakake sistem brazing induksi DW-UHF-10 kW lan coil laboratorium pamisah sing kasedhiya 1 Alat DW-UHF-10kw Mesin brazing induksi Bahan Bahan • Tabung tembaga - Tabung Hisap • Kunci tempel Braze Daya Parameter: 9.58 kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 5 -… Waca liyane