Gandum Pangatusan Induksi kanthi metode Pemanasan Induksi

Penghematan energi ing gandum pangatusan induksi kanthi metode pemanasan induksi Saben taun Kazakhstan ngasilake udakara 17-19 yuta ton gandum kanthi bobot resik, ngekspor udakara 5 yuta ton gandum, lan volume rata-rata konsumsi domestik tekan 9-11 yuta ton. Pangembangan luwih lanjut industri gandum lan promosi ekspor gandum mbutuhake ngembangake infrastruktur… Waca liyane