Baja tahan baja dengan induksi

Pompa stainless steel brazing frekuensi tinggi kanggo stainless steel pas karo DW-HF-25kw-A pemanas induksi.

adil

Pipa tabung stainless steel dan stainless steel fitting

Wear

DW-HF-25kw-A Induksi mesin brazing

Bahan
1.75 "(44.45mm) Hexagon fitting

Power: 10.52 kW
Suhu: 1300 ° F (704 ° C)
wektu: detik 30

Hasil lan Kesimpulan:

  • Pandhuan panas nuduhaké panas menyang area sing dikarepake
  • Kontrol proses sing luwih apik kanggo pemanasan sing tepat menyang suhu sing dipengini
  • Daya sing dikarepake lan siklus panas sing konsisten kanthi cepet
  • Teknologi tanpa polusi, sing resik lan aman