Brazing Silver To Copper With Induction

Brazing Silver To Copper With Induction 

Tujuan: Panas kontak perak lan bus tembaga / tembaga kanggo aplikasi brazing
Bahan: Kontak perak .75 (19mm) diameter, kuningan lan bus tembaga 2 "x 1" (50.8 x 25.4mm), shim braze, fluks putih
Suhu 1300 ºF (704 ºC)
Frekuensi 300 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.0μF kanthi total 0.5 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks sing dipisahake limang puteran digunakake kanggo dadi panas kumpul. Bagean-bagean kasebut diselehake 90º menyang kumparan ing antarane puteran ndhuwur lan puteran nomer loro kanthi shim braze lan fluks. Bagéan kasebut tekan 1300ºF (704 ºC) kurang saka 40 detik kanggo nemplek bagean kasebut.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Kualitas gabungan sing luwih apik
• Siklus panas sing luwih cepet, asil sing luwih konsisten
• Malah panyebaran pemanasan