Alat Pemotongan Brazing dengan Induksi

Alat Pemotongan Brazing kanthi Induksi

Tujuan: Kanggo ngresiki cone lan gagang kanggo alat sing nglereni

Material Customer nyedhiyakake bagean

Temperatur sing nuduhake cat Braze preforms

Suhu 1300 - 1400 ºF (704 - 760 ° C)

Frekuensi 400 kHz

Peralatan: DW-UHF-6kw-I, sistem pemanasan induksi kHz 250-600, kalebu stasiun panas sing nggunakake rong kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF) Dua koil pemindai induksi rong posisi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki .

Proses: Loro-lorone bagean dipasang ing gulungan individu. Prefektur Braze dilebokake ing tumpukan ing sendi. Sisih sing dipasang iki diselehake ing koil pemindah induksi lan dipanasake nganti jerawat cair.

Hasil / Keuntungan: desain koil sing efisien mbisakake pamasangan panas saka rong bagean ing sistem 2kW tunggal. Dual braze wis rampung ing wektu proses sing dibutuhake, nambah proses throughput