prabawa tutup baja karbida baja kanggo batang

Tujuan Induksi Frekuensi Tinggi induksi tutup karbida baja menyang poros. Pelanggan saiki nggunakake proses obor, nanging pengin diganti dadi brazing induksi kanggo nyuda kethokan lan nyusun ulang lan ningkatake kualitas otak. Peralatan DW-UHF-6kw-III induksi genggeman pemanas brazing Bahan • Baja karbon • tutup karbida magnetik • Paduan -… Waca liyane