Pipa Aluminium Baja kanthi Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Tube Aluminium kanthi Pemanasan Induksi Frekuensi Tinggi Dhaptar aplikasi anyar kanggo panularan induksi kudu nganalisa distribusi suhu ing komponen sing digawe panas kanthi mempertimbangkan struktur sing cocog lan sifat material. Metode elemen winates (FEM) nyedhiyakake alat sing kuat kanggo nindakake analisis lan optimalisasi proses pemanasan induksi liwat… Waca liyane