Induksi Annealing Stainless Steel Tubes

Tabung Stainless Steel Tabung Pengayaman Kanthi Peralatan Pendinginan Frekuensi Tinggi

Tujuan Kanggo nambahi area ¼ ”ing sekitar potongan oval ing tabung stainless steel sadurunge ekstrusi
Pipa baja diameter 75 "(19mm), 1.5" (38.1mm) lan 4 "(101.6mm)
Suhu 1900 ºF (1038 ºC)
Frekuensi 300 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-20kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil helik puter siji digunakake ing tabung diameter 4 ”(101.6mm) lan koil helik puter loro digunakake ing diameter sing luwih cilik. Koil dilebokake ing ndhuwur potongan oval lan daya yaiku
disedhiyakake sajrone 15 detik kanggo anneal diameter. .25 (6.35mm) ing sacedhake potongan kasebut.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Penempatan panas sing presisi lan bisa dikendhaleni mung ing area sing dibutuhake
• Proses luwih cepet tinimbang semangat
• Hasil sing bisa diganti
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik

Annealing Stainless Steel Tubes