Produksi Pemanasan Induksi

aluminium-melting-induction-furnace

Logam Tunggal

Tungku industri logam lebur migunakaken induksi elektromagnetik kangge ngonversi energi listrik dados energi panas lumantar kontrol pemanasan induksi.

soket listrik pemanasan induksi

Induksi Pemanasan Induksi

Persediaan listrik induksi negara padat dhuwur, medium lan dhuwur kanthi padat kanggo leleh, hardening, forging lan material konduktor panas.

Pemasangan mesin pemurnian panas

Mesin PWHT Induksi

PWHT Machine Induction digunakake kanggo preheat pipa welding, perawatan panas weld, perawatan pipa lapisan, welding stress relieving, shrink fitting, etc.

tungku-prabot-empon-lali

Tungku Kanggo Ngebuwang Tungku

tungku pungkungan prabawa yaiku set mesin mesin pangapuran semi utawa lengkap otomotif kanggo nggawe logam sadurunge ngowahi kanthi nggunakake penet utawa palu kanggo ningkatake kelemahane lan pitulung nalika mati.

induksi mesin brazing genggam

Mesin Genggam Tangan

Pigura induksi yaiku introduksi medan elektromagnetik menyang awak metalik kanggo ngetokake sendi ing antarane komponen lan leleh logam kanthi suhu leleh luwih rendah tinimbang komponen komponen.

logam induksi lebur tungku

Tungku Melap IGBT

IGBT sing nduwe tungku pungkapan tungku induksi khusus khusus ing tungku lebur aluminium, mesin lebur tembaga, tungku emas, peleburan wesi baja, pipa lebur logam, lan liya-liyane.

Aplikasi Pemanasan Induksi

induksi tembaga pemanas

Brazing

Petunjuk brazing yaiku proses ing ngendi bahan liyane disambungake bebarengan karo logam pengisi sing nduweni titik lebur sing luwih murah tinimbang bahan dasar nggunakake pemanasan induksi.

annealing induksi

Annealing

Induction Annealing yaiku perawatan panas logam sing dadi bahan logam sing kena suhu sing ditambahake kanggo wektu sing luwih dawa lan alon-alon digawe adhem.

preheating-post-weld-heat-treatment

PWHT

Supaya bisa njaga kekuatan materi saka bagean sing ditahan sawise welding,Post Weld Heat Treatment (PWHT) nyuda stres residual sing dibentuk nalika welding

Prinsip Pemanasan Induksi

Pemanasan induksi yaiku wangun non-kontak pemanasan kanggo bahan konduktif, nalika arus gantian ing kumparan mlebu, macem-macem lapangan elektromagnetik disiapake ing kumparan, arus (arus, saiki, eddy saiki) diasilake ing bahan kerja (bahan konduktivitas), panas digawe minangka arus eddy mili nglawan resititas materi.

teori pemanasan induksi
teori pemanasan induksi

Pemanasan induksi yaiku wangun panas sing cepet, resik, non-polusi sing bisa digunakake kanggo panas logam utawa ngowahi sipat bahan konduktif. Koil kasebut ora panas lan efek pemanasan ing kontrol. Teknologi transistor negara padat wis digawe Induction heating akeh luwih gampang, dadi biaya sing efektif kanggo aplikasi kalebu soldering lan induksi brazing ,induksi panas nambani, leleh induksi,induksi forging etc.